Personeelsuitje, bedrijfsevenement, jubileum of verjaardag?

Ice Paradise-15-01-50Combineer uw lunch, borrel of diner met een sportief schaatsevenement. In samenwerking met Glope Events organiseren wij activiteiten die een ontspannen en ludiek karakter hebben, waarbij onderlinge samenwerking centraal staat. De ijsspelen bestaan uit een wisselprogramma van de onderstaande activiteiten en worden gespeeld op het ijs van Ice Paradise.

Zoekt u nog een leuke activiteit voor uw bedrijfsuitje? Zoek dan niet verder!

Ice Paradise heeft speciale winter aanbiedingen neem contact op met onze Winterse sales afdeling op 070-8209600 of via sales@bighoreca.nl

Human Icebowling

Men neemt één slee, één persoon en een tiental kegels. Dit zijn de ingrediënten voor het lachwekkende human icebowling! Plaats de menselijke torpedo op de slee en vuur haar of hem af richting de kegels! Maakt jouw team de strike?

Human Curling op een rubberband

Curling zoals u het kent, maar dan met levende curlingstenen! Met je team probeer je jouw collega op een rubberband zo dicht mogelijk bij het centrum van het huis te krijgen.

Rodelslalom on Ice (het oude priksleeslalom)

Je probeert zo snel mogelijk een slalom parcours af te leggen over het ijs met een Oer-Hollandse rodelslee. Deze competitie is in estafettevorm.

Jeu d´Ice

De populaire Franse volkssport, maar dan in een nieuw jasje, en op het ijs! Je neemt een speciale hockeystick en pucks in diverse kleuren. De afslag van de but volgt waarna de strijd losbarst, het is de bedoeling de pucks van jouw team zo dicht mogelijk bij de but te krijgen. Stoot jij de pucks van de tegenpartij de baan uit en ontpop jij je tot een ware Tireur, of zal je uitgeroepen worden tot Pointeur van de dag?

Fun Curling*

Je hebt het vast weleens op tv gezien, die Olympische teamsport met de steen en de “bezem”. Het doel van het spel is om zoveel mogelijk van jouw stenen dichter bij het centrum van het HUIS (baan met cirkels), te krijgen dan de tegenstander. We leren je eerst de basistechniek van het curlen en gaan hiermee oefenen, waarna een heuse competitie gehouden zal gaan worden. Speciaal voor deze baan hebben we aangepaste curlingstenen.

Door ons vernieuwde chalet van ruim 100 m2 kunnen wij walking dinners en winterse buffetten voor u verzorgen! Of wat dacht u van een apres ski feest? Geheel in stijl!

Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten van een goed georganiseerd feest. Wij maken uitsluitend offertes op maat, en in principe is bij ons alles mogelijk! Wilt u weten wat de onbegrensde mogelijkheden zijn? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan via het contactformulier of bel naar ons hoofdkantoor Big Horeca via het nummer 070 – 820 96 00.