Menu

Schaatsen

Puur nostalgisch winterplezier

‘Warme winters’ zonder natuurijs hoeven geen obstakels meer te zijn om de schaatsen onder te binden. Want de drijvende ijsbaan Ice Paradise biedt grote en kleine schaatsliefhebbers 1000 m2 puur nostalgisch winterplezier. De ideale gelegenheid voor de kleintjes om te leren schaatsen, terwijl dat op natuurijs altijd maar afwachten is en niet elke winter meer kan.

iceparadise-dieren

Openingstijden

 

Gelegen op de Konstancin-Jeziornavijver, direct tegenover restaurant Volle Maan in Leidschendam, verrast Ice Paradise u met haar sfeervolle ligging en ambiance. En dat niet alleen…. Schaatsen kan (van 8 november 2019 tot en met maart 2020) de hele dag door.

Maandag            12.00 tot 21.00 uur

Dinsdag              12.00 tot 21.00 uur

Woensdag          12.00 tot 21.00 uur

Donderdag         12.00 tot 21.00 uur

Vrijdag                12.00 tot 23.00 uur

Zaterdag             09.00 tot 23.00 uur

Zondag                09.00 tot 21.00 uur

 

Winterse beleving

Ice Paradise is niet alleen de grootste langst liggende, tijdelijke ijsbaan in Nederland, maar inmiddels ook de winterse beleving van de gemeente Leidschendam-Voorburg en omstreken. Daarnaast zijn er veel scholen die komen schoolschaatsen en worden er regelmatig kinderfeestje georganiseerd.

IMG_8749

Ice Paradise is zowel per auto als per openbaar vervoer uitstekend bereikbaar. Zelfs parkeren is geen probleem, winkelcentrum Leidsenhage beschikt over 3.000 gratis parkeerplaatsen. Klik hier voor de route.

VOORKOM TELEURSTELLINGEN EN KIJK EERST EVEN OP DE KALENDER OF DE SCHAATSBAAN VRIJ IS.
De ijsbaan is niet alleen bij kinderen zeer geliefd, maar ook bij bedrijven. Het kan dus incidenteel gebeuren dat de ijsbaan in zijn geheel is afgehuurd. Dit zullen wij altijd tijdig aangeven! Houd daarom onze kalender goed in de gaten.
Op deze website proberen wij schaatsliefhebbers over alles te informeren mochten er onverhoopt nog vragen zijn, neem dan contact met ons op.